Γαρίδες Ινδονησίας (κατά G. S. Holister) 2 ψήφοι

Γαρίδες Ινδονησίας (κατά G. S. Holister)
 
 

Υλικά


500 γρ γαρίδες ξεφλουδισμένες χωρίς τη φλέβα της ράχης
2-3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
6 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2-1 κουταλιά πιπέρι μαύρο ή άσπρο
1 κουταλιά αλάτι
1-1,5 κουταλιά soya sauce
1-1,5 κουταλιά ξύδι
2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
1 βάζο γλυκιές κόκκινες πιπεριές
1/2-1 1/2 κουταλιά chilli, αλεσμένο ή φρέσκο
1 μεγάλη κονσέρβα αποφλοιωμένες ντομάτες
λάδι ελιάς
1/2 κουταλιά σπόροι κύμινο

Εκτέλεση

Σε μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα ρίχνεις κρεμμύδια, σκόρδο και τσιγαρίζεις με λάδι. Μόλις ροδίσουν ρίχνεις αλάτι- πιπέρι
- κοτόπουλο
- ντομάτα
- πιπεριές- soya sauce
-ξύδι
- ζάχαρη
- κύμινο
-chilli και τ' αφήνεις να σιγοβράσουν για ~20 λεπτά. Σερβίρεις πάνω σε κίτρινο ρύζι (με turmeric).
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες