Ντιπ με φασόλια
Είναι ένα ντιπ που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν σάλτσα για πίτσα ή κρέπα, σε διάφορα φαγητά, ακόμα και σαν ορεκτικό.
Υλικά
600 γρ. ανάλατα φασόλια κονσέρβας ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 κ. σ. λάδι
1/2 φλιτζάνι κότατζ τυρί
1/3 φλ. φρέσκο χυμό από λεμόνι και λίγο ταμπάσκο
3 κ. σούπας αποβουτυρωμένο γάλα
2 μέτριες σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ. σ. σπόρο σουσάμι ψημένο
1 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ. σ. λάδι
1/2 φλιτζάνι κότατζ τυρί
1/3 φλ. φρέσκο χυμό από λεμόνι και λίγο ταμπάσκο
3 κ. σούπας αποβουτυρωμένο γάλα
2 μέτριες σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ. σ. σπόρο σουσάμι ψημένο
1 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο