Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
400 γρ. κουβερτούρα
1 φλ. τσ. ζάχαρη μαύρη
2μιση φλ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300 γρ. σοκολάτα άσπρη
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
400 γρ. κουβερτούρα
1 φλ. τσ. ζάχαρη μαύρη
2μιση φλ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300 γρ. σοκολάτα άσπρη
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και όταν διαλυθεί το βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά. Το αφήνουμε για λίγο στην άκρη να κρυώσει.Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
Μόλις αφρατέψουν ρίχνουμε μέσα το λιωμένο βούτυρο με την κουβερτούρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Ρίχνουμε και το αλεύρι.
Παίρνουμε ένα πυρέξ, το λαδώνουμε καλά και ρίχνουμε μέσα την ζύμη μας. Την στρώνουμε ωραία και παίρνουμε την άσπρη και την γάλακτος σοκολάτα, τις σπάμε σε κομμάτια και τις καρφώνουμε εναλλάξ μέσα στην ζύμη μας.
Ψήνουμε το μπράουνις στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
Σερβίρετε και ζεστό με παγωτό της αρεσκείας σας, αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου.
Μπορείτε να το ψήσετε και σε φόρμα του κέϊκ και να το περιχύσετε με λιωμένη σοκολάτα.
Καλή σας όρεξη!