Μπισκοτογλυκό με πορτοκαλάδα
Γευστικότατο και αντί για το κλασικό ζελέ φτιάχνουμε μόνοι μας μια δροσερή κρέμα με το άνθος αραβοσίτου και την πορτοκαλάδα.
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
4 φακελάκια κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια (προσοχή, όχι στιγμής)
1,5 λίτρο πορτοκαλάδα (με ή χωρίς ανθρακικό, όπως προτιμάτε)
6,5 ποτήρια γάλα
14 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
4 φακελάκια κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια (προσοχή, όχι στιγμής)
1,5 λίτρο πορτοκαλάδα (με ή χωρίς ανθρακικό, όπως προτιμάτε)
6,5 ποτήρια γάλα
14 κουταλιές της σούπας ζάχαρη