Υλικά
60 γρ. αλεύρι
50 γρ. κορν φλάουρ
80 γρ. ζάχαρη
4 αυγά βιολογικά (χωριστά κρόκοι από ασπράδι
50 γρ. κορν φλάουρ
80 γρ. ζάχαρη
4 αυγά βιολογικά (χωριστά κρόκοι από ασπράδι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα φτιάχνοντας έτσι μια σφιχτή μαρέγκα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους και τους προσθέτουμε στη μαρέγκα. Ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ σε μια λαδόκολλα και τα ρίχνουμε στο μείγμα μαρέγκας + κρόκων ανακατεύοντας απαλά για να μη χάσει τον όγκο της η μαρέγκα. Αδειάζουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής το μείγμα και μ?αυτό γεμίζουμε τις υποδοχές στην ειδική θήκη για σαβουαγιάρ (αν διαθέτουμε). Εναλλακτικά σχηματίζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα, μπαστουνάκια πάχους 1, 5 εκ. Και μήκους 10 εκ.Πασπαλίζουμε τα σαβουαγιάρ με κρυσταλλική ζάχαρη και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15' χωρίς να ανοίξουμε καθόλου το φούρνο για να μην ξεφουσκώσουν τα σαβουαγιάρ.