Υλικά (8 μερίδες)
1 κιλό ρύζι
2 μεγάλα κρεμμύδια
2-3 σκελίδες σκόρδου
1 κουταλιά κουρκουμά
1 κουταλιά κόλιανδρο
1/2 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κουταλάκι αλάτι
2 μεγάλα κρεμμύδια
2-3 σκελίδες σκόρδου
1 κουταλιά κουρκουμά
1 κουταλιά κόλιανδρο
1/2 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ρύζι.2. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο ψιλοκομμένα.
3. Προσθέτουμε το κουρκουμά, το αλάτι, το πιπέρι, το κόλιανδρο και ανακατεύουμε με το ρύζι.