Αντιοξειδωτικό ποτό με ροδί και λάιμ
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ανθρακούχο νερό με σαμπάνια ή οποιοδήποτε αφρώδες οίνο για μια εκδοχή με αλκοόλ.
Υλικά (2)
1 κούπα χυμό ρόδι
1 ξυλαράκι κανέλας
2 κ.γ. χυμό λάιμ
φρέσκα ή κατεψυγμένα μούρα
2 κούπες φυσικό ανθρακούχο νερό
1 ξυλαράκι κανέλας
2 κ.γ. χυμό λάιμ
φρέσκα ή κατεψυγμένα μούρα
2 κούπες φυσικό ανθρακούχο νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε τον χυμό του ροδιού με το ξυλαράκι κανέλας για 15΄, χωρίς να έρθει σε σημείο βαθμού.Σβήστε την φωτιά, αφήστε να κρυώσει εντελώς και αφαιρέστε την κανέλα.
Χωρίστε τον χυμό σε 2 ποτήρια της αρεσκείας σας, προσθέστε τον χυμό λάιμ, τα μούρα, το ανθρακούχο νερό και παγάκια.
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με μία φέτα λάιμ.