Υλικά (6)
1 κουταλιά φυτικό λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κουταλάκι πάστα γαρίδας
1 φλιτζ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε φέτες
1 φλιτζ. πράσινα φασολάκι κομμένα σε μήκη των 3 χιλ.
1 φλιτζ. λάχανο κομμένο σε τετράγωνα των 3 χιλ.
3 φλιτζ. γάλα καρύδας
1 μπλοκ από σκληρό κινέζικο τόφου κομμένο σε κύβους και τηγανισμένο μέχρι να σκουρύνει
1/2 φλιτζ. νερό
2 δαφνόφυλλα
4 σφιχτοβρασμένα αυγά (προαιρετικά)
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κουταλάκι πάστα γαρίδας
1 φλιτζ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε φέτες
1 φλιτζ. πράσινα φασολάκι κομμένα σε μήκη των 3 χιλ.
1 φλιτζ. λάχανο κομμένο σε τετράγωνα των 3 χιλ.
3 φλιτζ. γάλα καρύδας
1 μπλοκ από σκληρό κινέζικο τόφου κομμένο σε κύβους και τηγανισμένο μέχρι να σκουρύνει
1/2 φλιτζ. νερό
2 δαφνόφυλλα
4 σφιχτοβρασμένα αυγά (προαιρετικά)