Υλικά (2)
3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
150 γρ. κοτόπουλο ή γαρίδες
½ φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια κομμένα
½ φλιτζάνι σπαράγγια, κομμένα σε κομμάτια των 5 εκ.
½ φλιτζάνι καρότα ξεφλουδισμένα και κομμένα
½ φλιτζάνι κουνουπίδι κομμένο σε μικρές φούντες
2 κουταλιές της σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα ψαριού (fish sauce)
3 κουταλιές της σούπας νερό
150 γρ. κοτόπουλο ή γαρίδες
½ φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια κομμένα
½ φλιτζάνι σπαράγγια, κομμένα σε κομμάτια των 5 εκ.
½ φλιτζάνι καρότα ξεφλουδισμένα και κομμένα
½ φλιτζάνι κουνουπίδι κομμένο σε μικρές φούντες
2 κουταλιές της σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα ψαριού (fish sauce)
3 κουταλιές της σούπας νερό
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το λάδι σε μικρή κατσαρόλα ή γουόκ. Προσθέστε το σκόρδο, το κοτόπουλο ή τις γαρίδες και τηγανίστε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.2. Προσθέστε το κουνουπίδι, το νερό, τα μανιτάρια και βράστε έως ότου το κουνουπίδι είναι σχεδόν έτοιμο, αλλά να κρατάει.
3. Προσθέστε τα σπαράγγια, τα καρότα και νοστιμέψτε με ζάχαρη και σάλτσα ψαριού. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.(μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα λαχανικά που πιθανόν σας βρίσκονται.)