Αμαρτωλό χοιρινό σνιτσελάκι
Όποιος/α κάνει τη συνταγή θα έχει ΤΑ εύσημα..Σίγουρη και πετυχημένη πολλές φορές..
Υλικά (5 μερίδες)
5 σνίτσελ μετρίου μεγέθους
500 ml κρέμα γάλακτος
250 γρ. γκούντα
1 κουτί μεσαίο μανιτάρια κομμένα
500 ml κρέμα γάλακτος
250 γρ. γκούντα
1 κουτί μεσαίο μανιτάρια κομμένα
Εκτέλεση
Πλένουμε και αλατίζουμε τα σνίτσελ. Προσωπικά εγώ τα πιπερώνω με μαύρο πιπέρι και κόκκινο πιπέρι καγιέν και πολύ λίγο σκόρδο τριμμένο(εμπορίου).Αφού τα αλατίσουμε και βάλουμε και τα μπαχαρικά τα απλώνουμε το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί τα οποία θα τα χωρέσει. Αν περισσέψει κανένα και μπει από πάνω δεν πειράζει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια από πάνω. Σκεπάζουμε καλά καλά με την κρέμα γάλακτος να καλυφθούν όλα. Και τέλος πασπαλίζουμε το γκούντα. Βάζετε το ταψί στη μεσαία σκάλα στους 175 βαθμούς για μία ώρα περίπου (15 λεπτά συνολική προετοιμασία). Θα πάρει χρώμα και το γκούντα.Έτοιμο!! Καλή σας όρεξη!!
Σημ: Για γαρνιτούρα μπορείτε να το σερβίρετε με πιλάφι.