Υλικά
1 κιλό αγριογούρουνο
2 κιλά κρεμμυδάκια ξερά
Κρασί κόκκινο
Ελαιόλαδο
5-6 σκελίδες σκόρδο
Δάφνη,
1 ξυλάκι κανέλλα, 2-3 γαρύφαλλα
μερικούς κόκκους πιπέρι
Αλάτι
4-5 ώριμες ντομάτες
1 κουτάκι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
2 κιλά κρεμμυδάκια ξερά
Κρασί κόκκινο
Ελαιόλαδο
5-6 σκελίδες σκόρδο
Δάφνη,
1 ξυλάκι κανέλλα, 2-3 γαρύφαλλα
μερικούς κόκκους πιπέρι
Αλάτι
4-5 ώριμες ντομάτες
1 κουτάκι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
Εκτέλεση
Βάζουμε το αγριογούρουνο να μαριναριστεί μέσα σε κόκκινο κρασί για μια νύχτα η και περισσότερο. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια . Σοτάρουμε το αγριογούρουνο, το σβήνουμε με το κρασί που έχει μαριναριστεί και το βράζουμε για περίπου 60΄(καλύτερα στη χύτρα για 15-20 λεπτά).Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές, και μετά τα ρίχνουμε σε φαρδιά κατσαρόλα μαζί με το λάδι που τα τηγανίσαμε. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου, δάφνη, κανέλα, γαρύφαλλο, πιπέρι και αν χρειάζεται λίγο λάδι ακόμα.
Στη συνέχεια τρίβουμε μέσα τις ώριμες ντομάτες και συμπληρώνουμε με το συμπυκνωμένο χυμό. Στο τέλος βάζουμε το αγριογούρουνο με το κρασί του, τα ανακατεύουμε λίγο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 25-30΄. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.