Παγωτό της Βιβίτσας 2 ψήφοι

Από ΒΙΒΗ
Παγωτό της Βιβίτσας
Εύκολη, αφράτη, κρεμώδης, απολαυστική. Μου την έμαθε η εγγονή μου.{Γηράσκω αεί διδασκόμενος}.
 
 

Υλικά

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο.
1 κουτί ΓΙΩΤΗΣ κρέμα ζαχαροπλαστικής στο οποίο περιέχει δύο φακελάκια. Χρησιμοποιούμε και τα δύο.
700 γρ. γάλα φρέσκο.
1/2 πακέτο μπισκότα σοκολάτας Cookies.

Εκτέλεση

Τοποθετούμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ, εκτός τα μπισκότα και τα χτυπάμε με τον αναδευτήρα του μίξερ, ακόμη και του χειροκίνητου, μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να αποκτήσουν μια κρεμώδη υφή. Σταματάμε το χτύπημα όταν το μείγμα μας στέκεται στον αναδευτήρα, κάπως σαν την μαρέγκα. Εν συνεχεία θρυμματίζουμε τα μπισκότα και χτυπάμε ελαφρώς μέχρι να ενωθούν με το μείγμα μας. Το τοποθετούμε σ' ένα μπολ, περιεκτικότητας δύο με δυόμισι κιλών και χωρίς άλλη διαδικασία σε έξι με οκτώ ώρες στον καταψύκτη, το παγωτό μας είναι έτοιμο προς τέρψη.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες