Σπαράγγια με σάλτσα βατόμουρου 2 ψήφοι

Σπαράγγια με σάλτσα βατόμουρου
Συμπληρωματικό για κάθε πιάτο από μοσχάρι, κοτόπουλο ή θαλασσινά.
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

500 γρ. σπαράγγια ξακρισμένα
250 γρ. άπαχο γιαούρτι με βατόμουρο
χυμός 1/2 λεμονιού

Εκτέλεση

1. Παρασκευάζουμε τα σπαράγγια στον ατμό για 5-8 λεπτά ή μέχρι να γίνουν πράσινα και τρυφερά.
2. Σε μια μικρή κατσαρόλα αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τον χυμό λεμονιού και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
3. Σερβίρουμε σε πιάτα τα σπαράγγια ρίχνοντας από πάνω κουταλιές σάλτσας ή σερβίρουμε τη σάλτσα χωριστά.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες