Υλικά (2-4 μερίδες)
500 γρ. σπαράγγια ξακρισμένα
250 γρ. άπαχο γιαούρτι με βατόμουρο
χυμός 1/2 λεμονιού
250 γρ. άπαχο γιαούρτι με βατόμουρο
χυμός 1/2 λεμονιού
Εκτέλεση
1. Παρασκευάζουμε τα σπαράγγια στον ατμό για 5-8 λεπτά ή μέχρι να γίνουν πράσινα και τρυφερά.2. Σε μια μικρή κατσαρόλα αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τον χυμό λεμονιού και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
3. Σερβίρουμε σε πιάτα τα σπαράγγια ρίχνοντας από πάνω κουταλιές σάλτσας ή σερβίρουμε τη σάλτσα χωριστά.