Υλικά (4 μερίδες)
3 μεσαίες μελιτζάνες φλάσκες
αλάτι
150 γρ. αλμυρή ρικότα ή πεκορίνο
500 γρ. φρέσκιες ντομάτες ή αποφλοιωμένα ντοματάκια σε κονσέρβα, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη και λιωμένη
6 κουταλιές ελαιόλαδο
450 γρ. σπαγγέτι
ελαιόλαδο, για τηγάνισμα
8 φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
αλάτι
150 γρ. αλμυρή ρικότα ή πεκορίνο
500 γρ. φρέσκιες ντομάτες ή αποφλοιωμένα ντοματάκια σε κονσέρβα, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη και λιωμένη
6 κουταλιές ελαιόλαδο
450 γρ. σπαγγέτι
ελαιόλαδο, για τηγάνισμα
8 φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι