Υλικά (4 μερίδες)
250 γραμμ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου ή χοιρινό
4 κινεζικά ξερά μανιτάρια
120 γρ. ρίζες μπαμπού (από κονσέρβα)
120 γρ. σπανάκι πολύ τρυφερό
600 ml ζωμό πουλερικών
350 γρ. κινεζικά αβγομακάρονα (egg noodles)
2 κουταλιές σησαμέλαιο
2 πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι. καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά σόγια σος
10 ml ρυζοκρασο ή σέρι
μερικές επιπλέον σταγόνες σησαμέλαιο
4 κινεζικά ξερά μανιτάρια
120 γρ. ρίζες μπαμπού (από κονσέρβα)
120 γρ. σπανάκι πολύ τρυφερό
600 ml ζωμό πουλερικών
350 γρ. κινεζικά αβγομακάρονα (egg noodles)
2 κουταλιές σησαμέλαιο
2 πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι. καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά σόγια σος
10 ml ρυζοκρασο ή σέρι
μερικές επιπλέον σταγόνες σησαμέλαιο