Υλικά (8 μερίδες)
3 φλ. τσαγιού ρύζι βρασμένο - καρολίνα ή νυχάκι
250 γρ. γιαούρτι αγελαδινό
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. κρέμα γάλακτος ελαφρά χτυπημένη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
250 γρ. γιαούρτι αγελαδινό
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. κρέμα γάλακτος ελαφρά χτυπημένη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τα δύο γιαούρτια και μετά τα ανακατεύουμε με το κρύο βρασμένο ρύζι. Χτυπάμε ελαφρά τη κρέμα γάλακτος και τη προσθέτουμε μαζί με το μοσχοκάρυδο.Το βάζουμε σκεπασμένο στο ψυγείο με μεμβράνη.