Πεταλούδες με μανιτάρια και τομάτα 1 ψήφοι

Πεταλούδες με μανιτάρια και τομάτα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ. πεταλούδες, ορεκιέτες ή φουζίλι.
250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
50 γρ. βούτυρο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
500 γρ. τομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)
μαϊντανός και βασιλικός ψιλοκομμένοι
αλάτι και πιπέρι
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Και βράζουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις τομάτες και το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κάπου-κάπου μέχρι να εξατμισθεί το νερό. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, προσθέτουμε τη σάλτσα, βούτυρο, μαϊντανό και το. Σερβίρουμε αμέσως με παρμεζάνα.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες