Υλικά (4 μερίδες)
Μερίδες 4
350 γρ. νουντλ αυγού
1,5 φλιτζ. τυρί κότατζ (με τους μικρούς βώλους)
250 γρ. ξινή κρέμα
1 φλιτζ. μανιτάρια φρέσκα τεμαχισμένα
1 φλιτζ. φιστίκια κάσιους κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζ. κρεμμυδάκια φρέσκα τεμαχισμένα
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1 κουταλιά σόγια σος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/8 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι καυτερό
1/2 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
350 γρ. νουντλ αυγού
1,5 φλιτζ. τυρί κότατζ (με τους μικρούς βώλους)
250 γρ. ξινή κρέμα
1 φλιτζ. μανιτάρια φρέσκα τεμαχισμένα
1 φλιτζ. φιστίκια κάσιους κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζ. κρεμμυδάκια φρέσκα τεμαχισμένα
2 κουταλιές ξηρό σέρι
1 κουταλιά σόγια σος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/8 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι καυτερό
1/2 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175οC.2. Βράζουμε και στραγγίζουμε καλά το ζυμαρικό.
3. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε το τυρί κότατζ και τα επόμενα 9 συστατικά σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύοντας καλά. Προσθέτουμε το μίγμα στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε απαλά. Ρίχνουμε το σύνολο σε ένα βουτυρωμένο πιρέξ ή βαθύ ταψί των 2 λίτρων. Ρίχνουμε από πάνω την παρμεζάνα.
4. Το ψήνουμε ξεσκέπαστο στο φούρνο για 25 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθεί καλά και σερβίρουμε σε θερμασμένα πιάτα.