Μοσχαράκι με μανιτάρια 3 ψήφοι

Από ΓΙΟΥΛΗ Τ.
Μοσχαράκι με μανιτάρια
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

1 κιλό μοσχαράκι
3 κουτ. σούπας αλεύρι
1 κουτί μανιτάρια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
5 κουτ. σούπας λάδι
1 γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
αλάτι - πιπέρι
μισό ποτήρι λευκό κρασί

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε. Το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο και το σκόρδο και το σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε δυο ποτήρια νερό ζεστό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για μια ώρα. Δέκα λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια και το γιαούρτι. Σερβίρετε πολύ ωραία με ρύζι.
3 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες