Υλικά (8-10 πίτες)
4 φλιτζ. αλεύρι
1 φλιτζ. νερό
1 κ.γ. σόδα
μελί ή πετιμέζι
1 φλιτζ. νερό
1 κ.γ. σόδα
μελί ή πετιμέζι
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, τα ζυμώνουμε και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Κόβουμε τη ζύμη σε 8-10 κομμάτια και φτιάχνουμε στρογγυλές πιτούλες. Ψήνουμε τις πιτούλες σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και μετά τις περιχύνουμε με μελί ή πετιμέζι.
|