Υλικά
1/2 κιλό μακαρόνια Νο 5
1 κιλό φέτα τριμμένη
9 αυγά χτυπημένα
λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο
1,5 μπουκάλι γάλα
λίγο λάδι ή βούτυρο
4 φύλλα κρούστας
1 κιλό φέτα τριμμένη
9 αυγά χτυπημένα
λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο
1,5 μπουκάλι γάλα
λίγο λάδι ή βούτυρο
4 φύλλα κρούστας
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια, τα σουρώνετε και τα βάζετε σε μπολ. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε. Βουτυρώνετε ένα ταψί, βάζετε 2 φύλλα κάτω, την γέμιση στην μέση και 2 φύλλα πάνω. Λαδώνετε το φύλλο για να μην ξεραθεί και ψήνετε την μακαρονόπιτα στους 180 βαθμούς °C, μέχρι να ροδίσει.
|