Υλικά
2 καρότα
3 ρίζες σέλινο
4 μικρές πιπεριές
6-7 κορφές από κουνουπίδι
5 αγγουράκια μικρά
1 φλιτζ. ξύδι
αλάτι
πιπέρι ολόκληρο
3 ρίζες σέλινο
4 μικρές πιπεριές
6-7 κορφές από κουνουπίδι
5 αγγουράκια μικρά
1 φλιτζ. ξύδι
αλάτι
πιπέρι ολόκληρο
Εκτέλεση
1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό να βράσει, ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά για 3 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε νερό να τα σκεπάσει, ρίχνουμε το ξύδι, αλατίζουμε και ρίχνουμε τις μπάλες πιπεριού.2. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να γίνει το τουρσί περίπου σε 48 ώρες.
Φυλάσεται σε βάζο και καταναλώνεται σε δύο μήνες περίπου.
|