Υλικά (2-4 μερίδες)
4 φέτες ζαμπόν
4 φέτες τυρί τοστ
8 φέτες ψωμί τοστ
βούτυρο για επάλειψη
4 φέτες τυρί τοστ
8 φέτες ψωμί τοστ
βούτυρο για επάλειψη
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε τα ψωμάκια.Τοποθετούμε το ζαμπόν και το τυρί και τα καπακώνουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.
Αλείφουμε με λίγο βούτυρο τα κροκ και τα βάζουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρονται κομμένα σε μικρά κομμάτια ζεστά και γαρνιρισμένα με μαύρες ελιές.