Υλικά (6 μερίδες)
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κόκκινο κομμένο
6 σκελίδες σκόρδο κομμένες
1,5 κουταλιά ρίγανη ξηρή
1/2 κουταλάκι ξηροί κόκκινοι πιπερόσποροι κοπανιστοί
2 κονσέρβες του 1/2 κιλού τοματάκια κομμένα με το χυμό τους
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες ξεσποριασμένες (περίπου 120 γρ)
1 φλιτζάνι ελιές πράσινες ξεσποριασμένες (περίπου 120 γρ)
350 γρ ζυμαρικό κοχυλάκι φρεσκοβρασμένο
1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
πρόσθετο τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο