Υλικά (8-10 μερίδες)
2 πακέτα πτι μπερ Παπαδόπουλου
1 κουτί γκαρνί Γιώτης σοκολάτα
2 φλιτζανάκια του καφέ λικέρ βύσσινο
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
γάλα
1 κουτί γκαρνί Γιώτης σοκολάτα
2 φλιτζανάκια του καφέ λικέρ βύσσινο
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
γάλα
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε το λικέρ και τις 5 κουταλιές ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά για κανένα 5λεπτό με το κουτάλι μέχρι η ζάχαρη να γίνει αρκετά μαλακή (μην περιμένετε να λιώσει). Χτυπάμε στο μίξερ το γκαρνί με το γάλα και κάνουμε την κρέμα. Παίρνουμε τα μπισκότα ένα ένα, αφού πρώτα τα βουτάμε στο λικέρ με την ζάχαρη, τα στρώνουμε σε ένα τάπερ. Αφού στρώσουμε ρίχνουμε από πάνω λίγη κρέμα και ξανά το ίδιο. μια στρώση μπισκότα μια στρώση κρέμας. Αυτό το κάνουμε 3 φορές και το αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο και έτοιμο!Εγώ προσωπικά τρώω και κατευθείαν!