1 πακέτο ταλιατέλες
1/2 κιλό ζαμπόν
1/2 κιλό τυρί του τοστ
Κέτσαπ
Αλάτι
Βούτυρο
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, όχι πολύ. Τα σουρώνουμε και τα τσιγαρίζουμε με λίγο βούτυρο. Στην συνέχεια παίρνουμε το πυρέξ και βάζουμε τα μισά μακαρόνια ανακατεμένα με το μισό ζαμπόν και το μισό τυρί. Βάζουμε από πάνω λίγη κέτσαπ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα μακαρόνια με το υπόλοιπο ζαμπόν, και στην επιφάνεια απλώνουμε τις φέτες του τοστ. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια