Υλικά (45 κομμάτια)
2 ασπράδια αβγού
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη (πατημένη)
1κουταλάκι εσάνς βανίλιας
1 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
1/4 φλιτζανιού φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα επιπλέον
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη (πατημένη)
1κουταλάκι εσάνς βανίλιας
1 φλιτζάνι καρύδα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
1/4 φλιτζανιού φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα επιπλέον