Υλικά
2 ροδάκινα ή 3 νεκταρίνια
4 βερίκοκα
20 γρ. ζάχαρη
2 γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά
4 βερίκοκα
20 γρ. ζάχαρη
2 γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φρούτα. Τα ρίχνουμε σε κομμάτια μαζί με τη φλούδα στον αποχυμωτή για να πάρουμε το χυμό τους, τον οποίο μεταφέρουμε σε ένα ευρύχωρο μπολ. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να λιώσει.Ρίχνουμε στο χυμό φρούτων το γιαούρτι και με έναν αναδευτήρα ανακατεύουμε καλά ώστε να ενσωματωθεί. Ελέγχουμε την πυκνότητα του μείγματος κι αν είναι απαραίτητο προσθέτουμε όσο παγωμένο νερό χρειάζεται για να το φέρουμε στην επιθυμητή πυκνότητα, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Τοποθετούμε από 2-3 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζουμε σε αυτά το μείγμα. Διακοσμούμε με φετούλες ροδάκινου στο χείλος του ποτηριού, βάζουμε καλαμάκι και σερβίρουμε αμέσως.