Υλικά (6-8 μερίδες)
3 κόκκινα μήλα
3 μπανάνες
4 ώριμα αχλαδιά
2 κούπες χυμό μήλου
2 κ.γ. ζάχαρη
2 ξύλα κανέλα
1 ποτηράκι λικέρ πικραμύγδαλο
3 μπανάνες
4 ώριμα αχλαδιά
2 κούπες χυμό μήλου
2 κ.γ. ζάχαρη
2 ξύλα κανέλα
1 ποτηράκι λικέρ πικραμύγδαλο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις μουσκεύουμε για 1 λεπτό σε χυμό λεμόνι. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον χυμό,το λικέρ την κανέλα και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη. Καθαρίζουμε από τη φλούδα και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα υπολλοιπα φρούτα. Τα ρίχνουμε στο μπολ ανακατεύουμε πάλι και το σκεπάζουμε με μεμβράνη. Αφήνουμε τη σαλάτα τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο, πριν τη σερβίρουμε.Σημ: Βουτάμε τα κομμάτια της μπανάνας στο λεμόνι γιατί έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες οπότε η μπανάνα δεν μαυρίζει.