Υλικά
750 γρ. παγωτό βανίλια ή φιστίκι ή ό,τι θέλουμε (απλά εγώ προτείνω γεύσεις ουδέτερες γιατί έτσι κι αλλιώς θα μπουν φρούτα)
125 γρ. λευκά σταφύλια
125 γρ. μαύρα σταφύλια
1 μπανάνα
1 αχλάδι
1 μήλο
1 ροδάκινο
1 πορτοκάλι
Σημ: Το μήλο, το αχλάδι και το πορτοκάλι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με άλλα φρούτα εποχής.
125 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και 10 γρ. ζάχαρη άχνη χτυπημένα σε σαντιγί
125 γρ. λευκά σταφύλια
125 γρ. μαύρα σταφύλια
1 μπανάνα
1 αχλάδι
1 μήλο
1 ροδάκινο
1 πορτοκάλι
Σημ: Το μήλο, το αχλάδι και το πορτοκάλι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με άλλα φρούτα εποχής.
125 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και 10 γρ. ζάχαρη άχνη χτυπημένα σε σαντιγί
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Γεμίζουμε με μπάλες παγωτού 4 ποτήρια που τα έχουμε βγάλει από την κατάψυξη για να είναι παγωμένα και τα στολίζουμε με τα κομμάτια φρούτων. Προσθέτουμε σαντιγί με οδοντωτό κορνέ και αν θέλουμε γαρνίρουμε με λικέρ της αρεσκείας μας ή σιρόπι σοκολάτας ή ακόμα και ρούμι.Θα πρέπει όμως στη παρέα να καταναλωθεί εκείνη τη στιγμή για να μη μαυρίσουν τα φρούτα.