Αλοιφή πάπρικας και δαμάσκηνου
Την αλοιφή αυτή τη σερβίρουμε ως ντιπ, αλλά εμπλουτίζουμε και σάλτσες, μαρινάδες και ντρέσινγκ. Είναι γλυκιά.
Υλικά (2 βαζάκια)
1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
50 γρ. τοματοπελτές
50 γρ. ξερά δαμάσκηνα απυρήνωτα
50 ml λάδι
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο (1 πρέζα) μπούκοβο
50 γρ. τοματοπελτές
50 γρ. ξερά δαμάσκηνα απυρήνωτα
50 ml λάδι
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο (1 πρέζα) μπούκοβο