Martini καρπούζι 2 ψήφοι

Martini καρπούζι
 
 

Υλικά

λευκής ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό καρπουζιού
1/4 φλιτζάνι βότκα
1/4 φλιτζάνι σναπς καρπούζι
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι
1 χυμό ενός λεμονιού

Εκτέλεση

Σε ένα ρηχό πιάτο ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το αλάτι. Με ένα κομμάτι καρπούζι βρέχουμε τα χείλη των ποτηριών και τα γυρίζουμε ανάποδα στο πιάτο με το μίγμα αλάτι-ζάχαρη για να κολλήσει. Στη συνέχεια ρίχνουμε σε ένα σέικερ τα υπόλοιπα υλικά μαζί με πάγο. Τα χτυπάμε έως να παγώσει το σέικερ και εξωτερικά, και μετά αδειάζουμε στα ήδη έτοιμα ποτήρια μας
2 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες