Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κ. κρέας χοιρινό σε μερίδες
1 κ. πράσα σε ροδέλες
5-6 σκελίδες σκόρδο
3/4 φλιτζ. λάδι
χυμό 1λεμονιου
αλάτι, πιπέρι
6-7 κόκκους μπαχάρι
2 κουτ. σούπας μαϊντανό
Για το ζυμάρι:
1 φλιτζ. αλεύρι
1/3 φλιτζ λάδι
λίγο αλάτι
χλιαρό νερό όσο πάρει
1 κ. πράσα σε ροδέλες
5-6 σκελίδες σκόρδο
3/4 φλιτζ. λάδι
χυμό 1λεμονιου
αλάτι, πιπέρι
6-7 κόκκους μπαχάρι
2 κουτ. σούπας μαϊντανό
Για το ζυμάρι:
1 φλιτζ. αλεύρι
1/3 φλιτζ λάδι
λίγο αλάτι
χλιαρό νερό όσο πάρει
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε σκεύος με καπάκι, καλύτερα πήλινη γάστρα.Βάζουμε νερό μέχρι 2 εκ. κάτω από το φαγητό.
Φτιάχνουμε το ζυμάρι και σφραγίζουμε το καπάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μιάμιση ώρα.