Τσάτνεϊ φράουλας
Γλυκόξινη μαρμελάδα που προέρχεται από την ασιατική κουζίνα και συνοδεύει καταπληκτικά τα τυριά μας, τυροκροκέτες, τα ψημένα κρεατικά μας, χρησιμοποιείται δε και σαν αλοιφή σε φρυγανισμένα ψωμάκια!!!
Υλικά
500 γρ. φράουλες
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 κ. γ. καυτερή πιπεριά ή πιπέρι καυτερό κόκκινο (καγιέν)
1 ποτήρι νερού μηλόξιδο
1 ξυλάκι κανέλα
50 γρ. φρέσκο τζίντζερ
1 κ. γ. αλάτι
200 γρ. καφέ ζάχαρη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 κ. γ. καυτερή πιπεριά ή πιπέρι καυτερό κόκκινο (καγιέν)
1 ποτήρι νερού μηλόξιδο
1 ξυλάκι κανέλα
50 γρ. φρέσκο τζίντζερ
1 κ. γ. αλάτι
200 γρ. καφέ ζάχαρη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι