375 γρ. κουβερτούρα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φλ. τριμμένα καρύδια ή αμύγδαλα
1 βανίλια
ινδική καρύδα ή τρούφα
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέτουμε τα καρύδια ή τα αμύγδαλα. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και με ένα μικρό κουτάλι παίρνουμε λίγο από το μίγμα μας και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε την ινδική καρύδα ή την τρούφα και τα "ρολλάρουμε". Τα βάζουμε σε μικρά καραμελόχαρτα για να μην κολλήσουν μεταξύ τους και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν