Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. ταλιατέλες με αυγό και με σπανάκι ανάμικτες ή λαζανιέτες
300 γρ. καπνιστός σολομός πολύ λεπτά κομμένος
1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
μάραθο
αλάτι και πιπέρι
2,5 κουταλιές φρέσκια κρέμα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά σε ένα μικρό τηγανάκι. Προσθέτουμε το σολομό και το πιπέρι. Ζεσταίνουμε το μίγμα χωρίς να βράσει. Το ρίχνουμε στο βρασμένο ζυμαρικό προσθέτοντας και το μάραθο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.