Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. σπαγγέτι
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κύβοι ζωμού κοτόπουλου
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
250 γρ. καρδιές φοινικόδεντρου από κονσέρβα με
το υγρό τους (συνολ. 400 γρ.) ψιλοκομμένες
1,5 κουταλάκι ζάχαρη μαύρη
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τους κύβους κοτόπουλου και το πιπέρι. Όταν το κρεμμύδι μαλακώσει, σε 10 λεπτά περίπου, προσθέτουμε τις καρδιές φοινικόδεντρου με το υγρό τους και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
3. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.