Υλικά (4-6)
500 γρ. σπαγγέτι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2,5 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
1,5 κουταλιά βασιλικός φρεσκοκομμένος
3 αντσούγες
3 ντομάτες από μια κονσέρβα κομμένες
ρίγανη
1/2 φλ. ξηρό λευκό κρασί
5 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2,5 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
1,5 κουταλιά βασιλικός φρεσκοκομμένος
3 αντσούγες
3 ντομάτες από μια κονσέρβα κομμένες
ρίγανη
1/2 φλ. ξηρό λευκό κρασί
5 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βάζουμε να βράσει το νερό και προσθέτουμε το ζυμαρικό.2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και, μόλις κάψει, προσθέτουμε το σκόρδο, τον βασιλικό και τον μαϊντανό και σοτάρουμε για 5 λεπτά περίπου.
3. Μετά προσθέτουμε τις αντσούγες και τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.