Υλικά
500 γρ. πλευρώτους
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κ. σ. ανάμεικτα μυρωδικά(θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό, δεντρολίβανο)
1 κ. γ. μουστάρδα
2 κ. σ. χυμό λεμονιού
το ξύσμα του λεμονιού
1 ματσάκι ρόκα
50 γρ. γραβιέρα κομμένη σε λεπτές φέτες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κ. σ. ανάμεικτα μυρωδικά(θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό, δεντρολίβανο)
1 κ. γ. μουστάρδα
2 κ. σ. χυμό λεμονιού
το ξύσμα του λεμονιού
1 ματσάκι ρόκα
50 γρ. γραβιέρα κομμένη σε λεπτές φέτες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι