Σάλτσα Αλφρέντο 6 ψήφοι

Από ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σάλτσα Αλφρέντο
 
 

Υλικά (2)

3 κουταλιές βούτυρο
1 φλ. παχιά κτυπητή κρέμα
αλάτι κατά τη γεύση
1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
1/4 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο συν 2 κουταλιές
1/4 φλ. τυρί ρομάνο τριμμένο
1-3 κρόκοι αυγών

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε την κρέμα ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε αλάτι, μοσχοκάρυδο, τριμμένη παρμεζάνα και τριμμένο τυρί ρομάνο. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν, οπότε τα αναμιγνύουμε με ένα κρόκο αυγού. Σιγοβράζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά. Γαρνίρουμε με την επί πλέον τριμμένη παρμεζάνα, αν θέλουμε.
1 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες