Υλικά (6 μερίδες)
4 μέτριες ντομάτες κομμένες σε φέτες
2 λεπτά αγγούρια ξεφλουδισμένα
1 πράσινη πιπεριά
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι μαύρες ελιές
125 γρ. τυρί φέτα
Ντρέσινγκ:
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1/4 φλιτζάνι ξύδι
1/2 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια ρίγανη
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
2 λεπτά αγγούρια ξεφλουδισμένα
1 πράσινη πιπεριά
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι μαύρες ελιές
125 γρ. τυρί φέτα
Ντρέσινγκ:
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1/4 φλιτζάνι ξύδι
1/2 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια ρίγανη
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο