Υλικά
2 1/2 αλεύρι δυνατό
200 γρ. ζάχαρη
125 γρ. λάδι
50 γρ. αλάτι
100 γρ. μαγιά
1250 γρ. νερό (ζεστό)
200 γρ. ζάχαρη
125 γρ. λάδι
50 γρ. αλάτι
100 γρ. μαγιά
1250 γρ. νερό (ζεστό)
Εκτέλεση
Βάζουμε στο ζυμωτήριο το νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη και έπειτα το αλεύρι. Το αφήνουμε να ζυμωθεί καλά. Πλάθουμε ψωμιά 500 γρ. Και τα αφήνουμε πάνω στο ταψί για μίση ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν. Έπειτα τα ψήνουμε στους 230 βαθμούς για 40 λεπτά.
|