Υλικά
500 γρ. μερέντα
2 φύλλα σφολιάτας
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι ( 150 γρ.)
2 βανίλιες
2 φύλλα σφολιάτας
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι ( 150 γρ.)
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Λαδώνω ένα ταψί και στρώνω το ένα φύλλο σφολιάτας. Αδειάζω την μερέντα να πάει παντού, από πάνω το χυμό πορτοκάλι και τις 2 βανιλιες. Σκεπάζω με το άλλο φύλλο.Κλείνω καλά τις άκρες και κάνω 5-10 τρύπες με μια οδοντογλυφίδα.
Ψήνω σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδίσει. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.
Προσοχή, μόλις βγει από το φούρνο αφήστε τη λίγο να κρυώσει και μετά σερβίρετε!