Υλικά (4-6 μερίδες)
1 φλιτζάνι κριθαράκι, φρσκοβρασμένο, ξεπλυμένο και στραγγισμένο
2 τομάτες, καθαρισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες
1 μικρή καυτερή πιπεριά λιωμένη
1 μικρό κολοκύθι κομμένο
1/3 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1/3 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
1 φλιτζάνι κρεμμύδι κόκκινο κομμένο
1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 τομάτες, καθαρισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες
1 μικρή καυτερή πιπεριά λιωμένη
1 μικρό κολοκύθι κομμένο
1/3 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1/3 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
1 φλιτζάνι κρεμμύδι κόκκινο κομμένο
1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ. Τα σκεπάζουμε και τα παγώνουμε για 1 ώρα.
|