Φλογέρες με παστουρμά 3 ψήφοι

Από ΚΑΝΕΛΛΟΣ Σ.
Φλογέρες με παστουρμά
Μια διαφορετική συνταγή για παστουρμά.
 
 

Υλικά (10 κομματια)

10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
10 φέτες κασέρι για τοστ
100 γρ. παστουρμά ψιλοκομμένο
3 αυγά χτυπημένα με 2 κ. σ. λάδι
1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Με ένα πλάστη πιέζουμε την φέτα του ψωμιού να πλατύνει. Βάζουμε μια φέτα κασέρι πάνω σε κάθε φέτα ψωμί. Το κασέρι να είναι πιο μικρό από το ψωμί. Τοποθετούμε στο κέντρο μερικά κομμάτια παστουρμά και τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό. Στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
Βουτάμε τις φλογέρες στο μείγμα του αυγού και μετά στην φρυγανιά. Μόλις ετοιμαστούν όλα, τα βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη ή τα φυλάμε εκεί έως την μέρα που θα τα τηγανίσουμε.
Τα τηγανίζουμε όπως είναι παγωμένα σε καυτό λάδι για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Buon apettito!
0 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες