Υλικά
500 γρ. μορταδέλα
50 γρ. μαργαρίνη
3 κρεμμύδια, 150 γρ.
500 γρ. ντομάτες
2-3 πιπεριές, κόκκινες και πράσινες 450 γρ.
1/4 λίτρου ζωμός κρέατος
500 γρ. πατάτες
1 κουτ. σούπας άνθος αραβοσίτου
75 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
50 γρ. μαργαρίνη
3 κρεμμύδια, 150 γρ.
500 γρ. ντομάτες
2-3 πιπεριές, κόκκινες και πράσινες 450 γρ.
1/4 λίτρου ζωμός κρέατος
500 γρ. πατάτες
1 κουτ. σούπας άνθος αραβοσίτου
75 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Κόψτε την μορταδέλα σε φέτες.2. Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια.
3. Κάψτε την μαργαρίνη και μαράνετε τα κρεμμύδια.
4. Ζεματίστε τις ντομάτες με καυτό νερό, ξεφλουδίστε τις και κόψτε τις σε φέτες.
5. Καθαρίστε τις πιπεριές και κόψτε τις σε λεπτές λωρίδες.
6. Προσθέστε τις ντομάτες και τις πιπεριές στα κρεμμύδια, σκεπαστέ το τηγάνι και αφήστε όλα μαζί να γίνουν για λίγο σε πολύ χαμηλή φωτιά.
7. Καθαρίστε τις πατάτες, κόψτε τις σε μικρούς κύβους και ρίξτε τις στο τηγάνι.
8. Προσθέστε τον ζωμό κρέατος και αφήστε τα όλα να ψήνονται σε πολύ χαμηλή φωτιά για 10'.
9. Προσθέστε την μορταδέλα, αφήστε το φαγητό να βράσει και περιχύστε το με το διαλυμένο σε λίγο νερό άνθος αραβοσίτου. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και βράστε ώσπου να πήξει η πίτα.