Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά, τους κρόκους και την ζάχαρη ως να ασπρίσουν. Σε μπεν-μαρί λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο και το αφήνουμε λιγάκι να κρυώσει και μετά το ρίχνουμε στο μίγμα με τα αυγά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και την βανίλια και ανακατεύουμε ελαφρά με κουτάλα ώσπου να γίνει ομοιογενές. Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με αχνή ζάχαρη 7 φορμάκια (κατά προτίμηση χρησιμοποιήστε πήλινα, βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα), ρίχνουμε το μίγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 για ακριβώς 8 λεπτά, προσοχή γιατί κάθε λεπτό παραπάνω θα τα κάνει σαν κέικ, και βγάζουμε αμέσως από τον φούρνο. Καλή σας επιτυχία!