Υλικά (6 μερίδες)
350 γρ. πολύ φαρδιά νουντλ
2 κύβοι ζωμού βοδινού
2 κουταλιές μαργαρίνη
1/2 φλιτζ. ζωμός βοδινού
1/4 φλιτζ. άπαχο βραστό χοιρομέρι κομμένο σε κύβους
1/2 κουταλιά σπόροι κάρον
1/2 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1 φλιτζ. άπαχη ξινή κρέμα
1/2 κουταλάκι ουγγρική καυτερή πάπρικα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα νουντλ προσθέτοντας στο νερό τους 2 κύβους ζωμού, αλλά όχι αλάτι, και στραγγίζουμε καλά.2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τα νουντλ, το ζωμό, το χοιρομέρι, τους σπόρους κάρον και το πιπέρι. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 8 λεπτά. Προσθέτουμε την ξινή κρέμα, και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να ζεσταθεί καλά, περίπου για 2 λεπτά.
3. Βάζουμε το περιεχόμενο σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και σερβίρουμε.