Υλικά
1 αυγό
1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
55 γρ. καστανή ζάχαρη
55 ml ηλιέλαιο
85 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
1/2 κ. γ. βανίλια
1/2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ. γ. κανέλα
1/2 κ. γ. μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
55 γρ. καστανή ζάχαρη
55 ml ηλιέλαιο
85 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
1/2 κ. γ. βανίλια
1/2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ. γ. κανέλα
1/2 κ. γ. μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
1.Ανακάτεψτε σε ένα μεγάλο μπολ την καστανή ζάχαρη και το αυγό. Πρόσθεστε τη βανίλια στο μείγμα και χτύπηστε δυνατά.2.Κόψτε την μπανάνα με ένα μαχαίρι και μετά λιώστε την με πιρούνι. Πρόσθεστε την στο μείγμα. Κρατείστε μερικές ροδέλες για το γαρνίρισμα.
3.Ανάμειξτε τα στερεά υλικά (αλεύρι, σόδα, μπέικιν, κανέλα και αλάτι) και κοσκίνισε τα πάνω από το μείγμα. Ανακάτεψτε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
4.Τοποθέτησε σε 2 φόρμες για muffins τις χάρτινες θήκες. Γέμισε τις θήκες για τα muffins με το μείγμα και ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο για 16'-18',μέχρι να φουσκώσουν.