Υλικά
6 μοσχαρίσια σνίτσελ (180γρ. περίπου το καθένα)
400 γρ. φρέσκο σπανάκι
80 γρ. κίτρινο τυρί
80 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. βούτυρο
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι
πιπέρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
400 γρ. φρέσκο σπανάκι
80 γρ. κίτρινο τυρί
80 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. βούτυρο
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι
πιπέρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την γέμιση. Πλένουμε το σπανάκι και το ζεματάμε σε βραστό νερό για 6 με 7 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το ψιλοκόβουμε. Με το μισό βούτυρο σοτάρουμε το σπανάκι με τα κρεμμύδια, μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά τους. Με το υπόλοιπο βούτυρο τηγανίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μέσα στο σπανάκι προσθέτουμε το κίτρινο τυρί, το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά. Με το μίγμα γεμίζουμε τα σνίτσελ και τα τυλίγουμε σε ρολά, καρφώνοντας από μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν. Τοποθετούμε τα ρολά σε πυρίμαχο ταψάκι. Ανακατεύουνε το γιαούρτι, το σκόρδο, τον άνηθο και λίγο αλατοπίπερο. Περιχύνουμε τα ρολά και ψήνουμε 10 με 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.Σερβίρετε ζεστό, συνοδευόμενο με πατάτες φούρνου ή ρύζι.